(EAS)TURVALLISUUSKOULUTUS on WEBAUTON ja Turvallisuutta teille yhteistyössä kehittelemä uusi palvelu suorittaa teoriatunnit. Palvelu on auki maanantaista torstaihin klo 14.00 – 21.00. Palvelu toimii laadukkaan verkkotallenteen ja itseopiskelu tehtävien kautta.

(EAS)koulutukseen kuuluu 4 x 45minuutin pituista verkkotunteja. Jokainen tunti sisältää erilaisia videoita ja niihin liittyviä pieniä itsearviointi kyselyjä ja tehtäviä. Videot muuntautuvat oppilaan valitsemien vaihtoehtojen ja vastauksien perusteella. Teoriatunnit suoritetaan webautossa, johon saat tunnukset kun ostat kurssin!

 

 

 

1. Aloita tunti juuri silloin kuin sinä haluat

Oppilaan saama isoin hyöty liittyy tuntien käymiseen palvelun kautta on niiden ajankohta. Valvomo jossa tunnit käydään on auki ma-to klo 14-21. Voit siis hypätä suoraan tunneille joko kotikoneelta tai suoraan mobiilina juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Jos tätä palvelua vertaa aikaisempiin virtuaaliluokkiin, joissa tuntien käyminen on määritetty tiettyyn ajankohtaan, on palvelusta saatu hyöty maksimaalinen. Tosi yleinen kysymys aikaisemmin kun tunnit suoritettiin vielä livenä autokoululla oli, että ”enhän minä mitenkään pääse tiistaina klo 16.00 suorittamaan tunteja. Ymmärrettävää tietysti, mutta nyt tuo ongelma on poistunut kokonaan!

 

2. Hallitse itse tunnin kulkua

Kun verkkotunti on tallenne, voit myös pysäyttää tunnin haluamaasi kohtaan ja jatkaa esim. vaikka vessassa käynnin jälkeen, kuinka kätevää? Itse olen ostanut myös paljon erilaisia verkkokursseja netistä ja mistä olen tykännyt kovin on, että pystyn kelaamaan jotain tiettyä kohtaan yhä uudestaan ja uudestaan, kunnes olen sisäistänyt asian ja pystyn hyvillä mielin etenemään kurssilla.

 

3. Et tarvitse mitään ylimääräisiä laitteita tuntien aloittamiseen

Aikaisemmin ja vielä nykyisinkin monissa autokoulujen tarjoamissa virtuaaliluokissa, joudut käyttämään virtuaaliluokassa toimivaa mikrofonia ja webbikameraa. Tässä palvelussa niitä ei sinun tarvitse viritellä, vaan voit hypätä teoriatunnille juuri silloin kun haluat. Verkkotallenteissa ääni on tietysti tärkeässä roolissa, joten suosittelen ehdottomasti kuuntelemaan tunteja hyvillä kuulokkeilla saaden täten parhaan hyödyn irti.

4. Tunnit toimivat kaikilla laitteilla

Mainitsinkin äsken että palvelua voi käyttää tietokoneella tai mobiilina. Kun aloitat (eas)teoriatuntien käymisen, et tarvitse ladata mitään ohjelmia tai sovelluksia laitteellesi. Kun ostat kurssin, saat tunnukset sähköpostiisi, joilla pääset kirjautumaan palveluun. Kirjautumisen jälkeen syötät vain puhelinnumerosi palveluun ja tunnit alkavat välittömästi, helppoa ja yksinkertaista!

5. Verkkotuntien valvomo

Mitä tehdä kun sinulle tulee ongelma ja et pääse etenemään tunneilla tai sinulle herää jotain kysyttävää liittyen teoriatunteihin tai liikenteeseen? Tämäkin ongelma on ratkaistu VALVOMO palvelulla. Teoriatuntien takana pyörii kokoajan valvoja, joka on käytettävissäsi jos sinulle ilmaantuu kysyttävää. Teoriatunnit ei siis ole vain pelkästään videotallenne, vaan taustalla on oikea liikenneopettaja, joka auttaa sinua asiassa kuin asiassa.

6. Palvelua on helppo käyttää

Palvelu on suunniteltu siten, että asiat etenevät mahdollisimman automaattisesti ja yksinkertaisesti. Et voi käydä esimerkiksi tunteja väärässä järjestyksessä, etkä jättää mitään tunteja käymättä. Jokainen verkkotunti kirjautuu automaattisesti autokoulun webauto järjestelmään, eikä sinun tarvitse huolehtia itse tuntien tallentumisesta.

7. Palvelun laatu ja edullisuus

Koska palvelu järjestetään verkkokurssina, pystytään se tarjoamaan asiakkaille mahdollisimman edullisesti. Verkkokurssin on suunnittellut ja kuvannut yritys turvallisuutta teille ja he ovat tuottaneet sähköisiä materiaaleja autokouluille jo yli kymmenen vuotta.

8. 100% rahat takaisin takuu

Olemme Suomessa ainoita autokouluja, jotka tarjoavat asiakkailleen 100% rahat takaisin takuun. Tällä tarkoitamme sitä, että panostamme opetukseen, palveluun ja materiaaleihin joita asiakkaillemme tarjoamme. Jos siis et ole tyytyväinen opetuksemme laatuun tai (EAS)turvallisuuskoulutuksen verkkoteoriatunteihin, soita tai laita meille viestiä niin palautamme rahasi takaisin! Voit ostaa siis koulutuksen täysin riskittä!

Mikä on (EAS)koulutus ja kenelle se on tarkoitettu

(EAS)koulutuksella tarkoitetaan ”ensimmäistä ajokorttia suorittavan koulutusta”. Eli jokaisen jolla ei ole aikaisempaa ajokorttia T-, AM120-, AM121-,  A1-,  A2-, A-, B-korttia joutuu suorittamaan tämän koulutuksen. Koulutus käydään vain kerran. Saat kurssin suorituksesta todistuksen, joka sinun pitää näyttää teoria- ja ajokokeeseen mentäessä.

Opetuslupaoppilaan on suoritettava turvallisuuskoulutus ennen ajo-opetuksen aloittamista. Todistusta on pidettävä myös ajo-opetuksessa mukana.