loader image

HENKILÖAUTON AJOTUNTIPAKETIT

Lisäajotunteja on saatavilla sekä opetusluvalla, että autokoulussa ajokorttia suorittavalle. Jos sinulla on jo ajokortti, mutta kaipaat lisää varmuutta ajamiseen, nämä ajotunnit sopivat erinomaisesti myös sinulle.

Voit valita joko yksittäisiä ajotunteja tai useamman tunnin paketteja, jotka takaavat kattavamman harjoittelun ja vahvistavat luottamustasi liikenteessä.

Ajotuntipaketit henkilöautolla
JOENSUU

Auton käsittelytunti joensuu

Auton käsittely 2h

 190€

 

Tämä paketti tarjoaa kattavan perehdytyksen auton peruskäsittelyyn turvallisessa ympäristössä. Paketin aikana harjoitellaan liikkeellelähtöä, vaihteiden vaihtamista, kytkimellä ryömittämistä, ohjaamista sekä mäkilähtöjä. Tämä paketti sopii erinomaisesti aloitteleville kuljettajille tai niille, jotka haluavat vahvistaa omaa auton käsittelytaitoja.

Kesto (2x 50min)

Vaihteisto Manuaali, automaatti

Kieli Suomi, englanti

 

Liikenteessä ajaminen ajotunti Joensuu

Liikenteessä ajaminen 2h

 190€

Tämä paketti sisältää harjoitukset, joissa opit ajamaan turvallisesti ja hallitsemaan auton perustoiminnot liikenteessä. Harjoitukset keskittyvät helpohkoihin liikennetilanteisiin, kuten auton ohjaamiseen omalla kaistalla, nopeuden säätelyyn, risteyksiin saapumiseen ja niistä lähtemiseen sekä vaihteiden vaihtamiseen eri tilanteissa. Tämä paketti antaa sinulle hyvän pohjan jatkoharjoitteluun liikenteessä.

Kesto (2x 50min)

Vaihteisto Manuaali, automaatti

Kieli Suomi, englanti

Kaupungissa ajaminen Joensuu

Kaupungissa ajaminen 2h

 190€

Tämä paketti sisältää harjoitukset, joissa opit hallitsemaan auton ja liikennetilanteet kaupunkiympäristössä. Harjoitukset keskittyvät tärkeimpiin kaupunkiajotaidon osa-alueisiin, kuten risteysten tunnistamiseen, kaista-ajamiseen ja ryhmittymiseen. Tämä paketti auttaa sinua varmistamaan sujuvan ja turvallisen ajamisen kaupungissa.

Kesto (2x 50min)

Vaihteisto Manuaali, automaatti

Kieli Suomi, englanti

Pysäköinti harjoittelu Joensuu

Pysäköinti 2h

 190€

 

Tämä pysäköinti paketti tarjoaa käytännönläheisiä pysäköintiharjoituksia, joissa opit pysäköimään autosi turvallisesti ja hallitusti tavallisimmissa pysäköintitilanteissa. Harjoitukset keskittyvät kadunvarsipysäköintiin, pysäköintiruutuihin ja parkkitaloissa pysäköimiseen. Saat varmuutta erilaisiin pysäköintitilanteisiin ja kehität taitoja, jotka helpottavat jokapäiväistä pysäköimistä.

Kesto (2x 50min)

Vaihteisto Manuaali, automaatti

Kieli Suomi, englanti

 

Maantieajo opetus Joensuu

Maantiellä ajaminen 2h

 190€

Tämä paketti sisältää harjoitukset, joissa opit ajamaan turvallisesti ja hallitusti maantiellä ja moottoritiellä. Harjoitukset keskittyvät maantie- ja moottoritieajon keskeisiin taitoihin, kuten liittymiseen, ajamiseen ja poistumiseen. Lisäksi tehdään havainnointi- ja arviointiharjoituksia, jotka auttavat sinua kasvattamaan varmuuttasi näissä tilanteissa.

Kesto (2x 50min)

Vaihteisto Manuaali, automaatti

Kieli Suomi, englanti

Ajokokeeseen valmistautuminen Joensuu

Ajokokeeseen valmistautuminen 2h

 190€

Tämä paketti sisältää harjoitukset, joissa valmistaudut ajokokeeseen ajamalla samanlaisia reittejä ja harjoittelemalla itsenäistä ajamista opasteiden mukaan. Harjoitukset keskittyvät ajokokeessa yleisesti vaadittuihin taitoihin ja reitteihin, jotta tunnet olosi itsevarmaksi ja valmiiksi ajokokeessa.

Kesto (2x 50min)

Vaihteisto Manuaali, automaatti

Kieli Suomi, englanti

Auton vuokraus ajokokeeseen Joensuu

Ajotunti ja auton vuokraus ajokokeeseen

 205€

 

Tämä paketti sisältää yhden ajotunnin ennen ajokoetta ja auton vuokrauksen ajokokeen ajaksi. Paketti on suunniteltu tukemaan ajokokeeseen valmistautumista viime hetken harjoituksella ja varmistamalla, että käytössäsi on turvallinen ja tuttu auto kokeen aikana.

Kesto (2x 50min)

Vaihteisto Manuaali, automaatti

Kieli Suomi, englanti

 

Kaistanvaihto ja itsenäinen ajaminen joensuu

Kaistanvaihto ja itsenäinen ajaminen 2h

 190€

Hallitse kaistanvaihto vilkkaassa liikenteessä ja opi ajamaan itsenäisesti liikenneopasteiden mukaan. Tämä ajotunti on täydellinen niille, jotka haluavat parantaa varmuuttaan kaistanvaihdoissa ja oppia navigoimaan sujuvasti liikenteessä.

Kesto (2x 50min)

Vaihteisto Manuaali, automaatti

Kieli Suomi, englanti

Ajotunti ikäkuljettajillle Joensuu

Varmuutta ajamiseen - ajotuntipaketti ikäkuljettajille

 190€

Tämä ajotunti paketti on suunniteltu erityisesti ikäkuljettajille ja aikuisille, jotka eivät ole ajaneet vähään aikaan ja kaipaavat lisää varmuutta tien päälle. Olitpa jäänyt pois ratin takaa elämäntilanteen vuoksi tai ajotaitosi kaipaavat päivitystä, nämä ajotunnit antavat sinulle itseluottamusta ja varmuutta palata liikenteeseen turvallisesti.

Kesto (2x 50min)

Vaihteisto Manuaali, automaatti

Kieli Suomi, englanti

Yksittäiset ajotunnit ja lisäajotunti paketit

Voit ostaa itsellesi myös yksittäisiä ajotunteja. Ajotunnit voit ajaa joko manuaali- tai automaattivaihteisella autolla. Ajotunnit suunnitellaan sinun taitotasosi mukaisesti ja pääset itse vaikuttamaan ajotunneilla harjoiteltaviin asioihin. Pystyt varamaan ajotunteja itsellesi arkisin 8.00 – 16.00.

Nämä ajotuntipaketit ostettavissa myös esimerkiksi kortilliselle kuljettajalle, joka kaipaa pientä kertausta ja oppia turvallisesti ammattilaisen opissa. Olipa taitotasosi mikä tahansa, voit hyödyntää nämä ajotuntipaketit ja kehittää omaa ajotaitoasi!

95,00 530,00 

autokoulu-ajomesta-nuutinen-joensuu-ajamaan-oppiminen

Ajo-opetuksen eteneminen?

Ajotunnit

C

1

1. Käsittelyopetus

Käsittelyopetuksen tavoitteena on tutustuttaa oppilas auton perustoimintoihin ja hallintaan rauhallisessa ympäristössä. Tämä vaihe sisältää liikkeellelähdön, jarrutuksen, ohjaamisen sekä ajoneuvon käsittelyn eri ajotilanteissa, kuten käännöksissä ja pysäköinnissä. Harjoittelu aloitetaan harjoitusalueella, jossa oppilas voi rauhassa opetella auton hallintaa ja keskittyä ajamisen perustaitoihin.

2. Perus liikenteeseen siirtyminen ja liikennesäännöt

Tässä vaiheessa siirrytään perusharjoituksista oikeaan liikenteeseen. Oppilas opettelee liikennesääntöjä käytännössä ja kehittää kykyään havainnoida erilaisia liikennetilanteita. Auton käsittelytaitoja hiotaan liikenteen joukossa, keskittyen erityisesti sujuvaan ja turvalliseen ajamiseen.

2

3

3. Kaupunkiajo

Kaupunkiajossa oppilas opettelee ajamaan tiiviissä ja monimutkaisissa liikenneympäristöissä. Tämä vaihe sisältää esimerkiksi kaistanvaihdot, liikennevaloissa toimimisen, risteyksissä ajamisen ja pysäköinnin eri tilanteissa. Tarkoituksena on kehittää taitoa toimia tehokkaasti ja turvallisesti monipuolisissa liikenneympäristöissä.

4. Maantiellä ja moottoritiellä ajaminen

Tässä vaiheessa keskitytään ajamiseen maantiellä ja moottoritiellä, joissa ajonopeudet ovat korkeampia. Oppilas oppii hallitsemaan ajoneuvoa suuremmissa nopeuksissa ja turvallisesti siirtymään kaistoilta toiselle. Erityistä huomiota kiinnitetään ennakointiin ja oikeanlaiseen tilannenopeuteen.

4

5

5. Itsenäinen ajaminen ja ajokokeeseen valmistautuminen

Viimeisessä vaiheessa oppilas harjoittelee ajamaan itsenäisesti ja valmistautuu ajokokeeseen. Tavoitteena on varmistaa, että kaikki tarvittavat ajotaidot ovat hallinnassa ja oppilas pystyy ajamaan turvallisesti ja itsevarmasti ilman opettajan jatkuvaa ohjausta. Harjoittelu keskittyy myös ajokokeessa tarvittaviin suorituksiin.

Näiden vaiheiden avulla oppilas kehittyy vähitellen aloittelevasta kuljettajasta itsenäiseksi ja vastuulliseksi kuljettajaksi.

Liity yli 7000 tyytyväisen asiakkaamme joukkoon!

Äärettömän asiantuntevaa ja mukavaa palvelua

– Harri Korhonen

Mikko ja Henri opettivat todella hyvin siihen kuinka minusta tulee turvallinen ja itsenäinen kuljettaja.

– Jasmine Jaronen

Eipä jäänyt muuta kun kortti, hemmetin hyvä mieli ja eteen tuli iso kasa kilometrejä! Suuri suositus lähtee!

Erno Vainanen

Asiantuntevat opettajat. Luotettavaa ja varmaa tietoa, joka on pitänyt paikkansa liikenteessä

-Henri Myller

Suosittelen. Opetuksesta jäi ajoluvan lisäksi mukava muisto.

-Jani Saastamoinen

Asiallista ja monipuolista opetusta ja erittäin rento meininki mikä on hyvä!

-Robert Kuhlman

Kortti on suoritettu. Lopputuloksena jäi kamala ikävä kaikkia noita Nuutisen porukoita

-Kati Seppänen

Hankaliin asioihin tartuttiin heti, niin niitä ei tarvinnut jäädä murehtimaan. Iso kiitos!

-Tiia Leppä

Asiakkaidemme sanoin

Kokemuksia autokoulu Nuutinen Joensuu

Autokoulu Joensuu 5 tähteä

ammattitaitoista henkilökuntaa todellakin ja rento mutta osaava meininki! ehdottomasti suosittelen. 👌❤

-ida

Kokemuksia autokoulu Nuutinen Joensuu

Autokoulu Joensuu 5 tähteä

Suosittelen lämpimästi! Kokemus moottoripyöräkurssista ja nyt mp-kortti takataskussa, suoritettu täysin omien aikataulujen mukaisesti ja joustavasti. Ajo-opetus sekä asikaslähtöisyys 5/5, kiitos Ajomestan pitkäpinnaiset Mp opet! 😎

-paula p.

Kokemuksia autokoulu Nuutinen Joensuu

Autokoulu Joensuu 5 tähteä

Nyt meni autokoulu valinta nappiin! Opet tosi ammattitaitoisia, mukavia ja kärsivällisiä! Toimistolla ja ajotunnilla rento ja tervetullut tunnelma, tuntui aina kuin kotiin olisi tullut. Kiitos ja iso suositus muillekin! :)

-Sini Rautiainen

Kokemuksia autokoulu Nuutinen Joensuu

Autokoulu Joensuu 5 tähteä

Hyvä autokoulu, halvimmat hinnat Joensuussa ja kaikki selitetään ja opetetaan todella helposti ja nopeasti. Ajotuntien aikana ei tule paineita, koska henkilökunta tässä autokoulussa on erinomainen.

-Tomi Bobin

Kokemuksia autokoulu Nuutinen Joensuu

Autokoulu Joensuu 5 tähteä

Ajomesta Nuutinen jäi positiivisella tavalla mieleen. Autokoulun aloittaminen jännitti, mutta ajotunneilla oli mukavan rento ja tervetullut fiilis. Ammattitaitoinen opetus ja neuvojen saaminen johti hyviin tuloksiin.
Iso suositus kaikille!

-Vera Hassinen

Kokemuksia autokoulu Nuutinen Joensuu

Autokoulu Joensuu 5 tähteä

Kortti taskussa ja palvelu erinomainen.

-Tero Jurvanen

Kokemuksia autokoulu Nuutinen Joensuu

Autokoulu Joensuu 5 tähteä

Aivan huippu tyypit täällä opettamassa❤️👍 ja ymmärrystä riittä joka tilanteeseen. Voitettiin palkinto ralli auton kyytiinkin👍Suosittelen todella.Ongelmissa vastaus todella nopea vastaus s.postiin. Kiitos❤️

-Tiina Koponen

Kokemuksia autokoulu Nuutinen Joensuu

Autokoulu Joensuu 5 tähteä

Sujuvaa ja ammattitaitoista opetusta. Hommat sujui mutkattomasti ja nopealla aikataululla. Laurin ja Henrin kanssa hiljaisia hetkiä ei tullut, vaan juttu luisti ja ajo rullasi. Vahva suositus.

-Olli Pirinen

Kokemuksia autokoulu Nuutinen Joensuu

Autokoulu Joensuu 5 tähteä

Erittäin hyvä opetustyyli edelleen ! Kuten oli myös B korttia kun vuosia sitten ajoin teillä niin opetustaso pysynyt hyvänä ellei jopa kohonnut 👍 suosittelen edelleen tätä autokoulua muillekkin !

-Niko Mikkonen

Kokemuksia autokoulu Nuutinen Joensuu

Autokoulu Joensuu 5 tähteä

Erittäin mukava ja osaava henkilökunta!

-Veli-Matti Hokkanen

Kokemuksia autokoulu Nuutinen Joensuu

Autokoulu Joensuu 5 tähteä

Very knowledgeable and friendly teachers. Driving was handled smoothly and easily and the teaching was excellent. Best driving school i ever had. I'm fully satisfied with the driving experience and the Instructors they gave. I really recommend this driving school and you can do it in English as well.

-Gambian King David

Kokemuksia autokoulu Nuutinen Joensuu

Autokoulu Joensuu 5 tähteä

Laadukkaat autot sekä kannustavat, ammattitaitoiset ja ymmärtäväiset ajo-opettajat. Asiakaspalvelu on laadukasta, huomioivaa ja rentoa.

-Jonni Pietarinen

Kokemuksia autokoulu Nuutinen Joensuu

Autokoulu Joensuu 5 tähteä

Pelkäsin ajamista todella paljon ennenkuin lähdin autokouluun. Ajo pelkoni helpottui ja lopulta hävisi kiitos ammattitaitoisten ja huumorilla varustettujen opettajien ansiosta! Voin suositella kaikille!

-Veera Leinonen

Kokemuksia autokoulu Nuutinen Joensuu

Autokoulu Joensuu 5 tähteä

Ajokortti hieman yli kuukaudessa taskuun ongelmitta. Mahtavaa opetusta ja ajotunneilla mukavan rento fiilis! Todellakin suosittelen!!

-Lumia

Kokemuksia autokoulu Nuutinen Joensuu

Autokoulu Joensuu 5 tähteä

Mopokortin suorittaminen tuntui Nuutisella mutkattomalta sekä helpolta. Asiat sujui niinkuin kuuluikin ja ajo-opettaja oli mielestäni todella mukava ja kannustava. Myös Nuutisella käytetty Webauto sivusto toimi mielestäni mahtavasti ja opetusmateriaali sivustolla oli hyvin laaja.

-Onni Kainu

Kokemuksia autokoulu Nuutinen Joensuu

Autokoulu Joensuu 5 tähteä

Voi Nuutisen tyypit! Olin eri paikkakunnalla ja otin tunteja heiltä, viimeiset hiomiset inssiin. Ja läpi men! Letkeä, leppoisa asenne ja rehellistä, mutta lempeää palautetta, Mikko Nuutinen oli huikea opettaja! Henrin, ja Laurinkin kanssa jäin turisemaan ihan muutakin, ihmisläheisiä immeisiä. Kaikki tsemppas inssiin. Olin kattonut aiemmin Viikon hylätty ajokoe -sarjaa YouTubesta, ja tajusin vasta myöhemmin että nehän oli näiden tekemiä. Opin sieltä kans paljon.

-Mire Mertanen

Kokemuksia autokoulu Nuutinen Joensuu

Autokoulu Joensuu 5 tähteä

Ei minkäänlaista valittamista. Hyvä palvelu ja mukava henkilökunta. Ei turhia joristu, vaan suoraan ajotunneillakin mentiin asiaan vaikkakin juttu luisti jos sellaiseen aikaa!

-Otto Hirvonen

Kokemuksia autokoulu Nuutinen Joensuu

Autokoulu Joensuu 5 tähteä

Nyt meni autokoulu valinta nappiin! Opet tosi ammattitaitoisia, mukavia ja kärsivällisiä! Toimistolla ja ajotunnilla rento ja tervetullut tunnelma, tuntui aina kuin kotiin olisi tullut. Kiitos ja iso suositus muillekin! :)

-Sini Rautiainen

Lue kaikki arvostelut tai kirjoita oma arviosi meistä Googlessa.

0
    0
    Sinun ostoskori
    Ostoskorisi on tyhjäPalaa kauppaan