loader image

SUORITA MOPOKORTTI JOENSUUSSA

Suorita mopokortti Joensuussa Autokoulu AjoMesta Nuutisella! 99 % oppilaistamme läpäisee käsittelykokeen ensimmäisellä yrityksellä. Panostamme rauhalliseen ja turvalliseen mopo-opetukseen. Mopokortin ajo-opetus tapahtuu aina sinun tahtiisi. Emme painosta ketään ja meillä saat mokata vapaasti. Autamme sinut onnistumaan ilman paineita rennossa ja mukavassa ilmapiirissä!

Suorita mopokortti Joensuussa

nopeasti ja edullisesti! 100% takuulla!

Katso kattava esittelyvideomme mopokortin suorittamisesta Autokoulu AjoMesta Nuutisella! Opit videolta mm. mikä ajotuntipaketti sopii parhaiten juuri sinulle!

Mopokortti Joensuu

Laadukasta mopokortti opetusta paineitta

Mopokortti kursseillamme on laadukkaat ajovarusteet niin pienemmille kuin isommillekin kuljettajille. Kypäräpuhelimen avulla voit keskustella opettajan kanssa jatkuvasti ajon aikana, joten voitte käydä yhdessä läpi haastavatkin tilanteet.

Mopokortti kalustona meillä on Yamahan 50cc malliston Aerox-17 huippuskootterit. Nelitahtinen Aerox 50 on aito oikea sporttiskootteri, joka on helppo ja ketterä sekä käsitellä että hallita. 

Valitse oma mopokortti pakettisi ja aloita kurssi

Mopokortti paketit on suunniteltu eritasoisille kuljettajille. Mitä vähemmän ajokokemusta sinulla on, sitä enemmän ajotunteja on syytä ottaa.

 TAI..

Mopokortti #PAKETTI 1

199€

+viranomaiskulut 103€

 • 0h liikenneopetusta
 • 1h käsittelyopetusta
 • EAS-tunnit
 • Teoriaharjoitteluohjelma + 300 tehtävää
 • Sähköinen oppimateriaali
 • Mopon käyttö ajotunnille ja käsittelykokeeseen
 • Näin läpäiset mopokortin teoriakokeen verkkokurssi 0€ (arvo 59€)

MOPOKORTTI #PAKETTI 2

279€

+viranomaiskulut 103€

 • 1h liikenneopetusta
 • 1h käsittelyopetusta
 • EAS-tunnit
 • Teoriaharjoitteluohjelma + 300 tehtävää
 • Sähköinen oppimateriaali
 • Mopon käyttö ajotunneille ja käsittelykokeeseen
 • Näin läpäiset mopokortin teoriakokeen verkkokurssi 0€ (arvo 59€)

valitse #PAKETTI 3 ja
suorita mopokortti 100% hintatakuulla+2h liikenneajolla

 

mopokortti paketti 3

Voit jakaa mopokortti maksusi useampaan erään!

*kurssimaksu pitää olla maksettuna ennen käsittelykokeeseen menoa

Autokoulu Nuutinen Joensuu AjoWeppi mobiilisovellus

Suorita mopokortin teoriatunnit kätevästi netissä

Unohda ylimääräiset webbikamerat ja mikrofonit ja käy koulutus juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii! Tunteja ei tarvitse suorittaa 4h kerralla, vaan voit jakaa tunnit haluamiisi eriin. Voit käydä tunnit pc:llä tai mobiililaitteella.

Laadukkailla itseopiskelumateriaaleilla varmistat teoriakokeen läpipääsyn ensimmäisellä yrittämällä! Sähköinen oppikirja kulkee aina mukana. Oppikirja sisältää interaktiivista sisältöä kuten videoita, animaatioita ja toimintoja. Monipuolinen ja helppokäyttöinen oppikirja on erinomainen väline oppimiseen!

Usein kysytyt kysymykset

Haluan aloittaa mopokortin suorittamisen

 

Mikä mopopaketti minun kannattaisi valita?
Mopo on ensimmäinen moottorikäyttöinen ajoneuvosi ja suosittelemme ehdottomasti valitsemaan 3 tunnin paketin. 3 tunnin paketissa saat kattavasti tietoa mopon käsittelystä ja liikenteessä ajamisesta. 

 

Mitä minun pitää tietää mopokortin suorittamisen aloittamisesta?
Ennen autokoulun aloittamista sinun ei tarvitse itse selvittää mitään asioita, eikä se haittaa, vaikka et olisi ikinä ajanut mopolla. Saat meiltä tarkat ohjeet mitä tehdä missäkin vaiheessa ja olemme käytettävissä ja apunasi mopokoulun aloittamisesta aina teoria- ja käsittelykokeeseen saakka.

 

Miten nopeasti suoritan mopokortin?
Mopokortin suorittamisessa menee yleensä noin 1-2kk. Mitä aktiivisemmin harjoittelet teoriakokeeseen ja hoidat kaikki tarvittavat käytännön asiat, sitä nopeammin saat kortin taskuun. Tietenkin ikä rajoittaa monesti kortin saamista, mutta pitkälti mopokortin saaminen on kiinni omasta aktiivisuudestasi.

 

Voinko maksaa mopokortin useammassa erässä?
Voit maksaa haluamissasi erissä korottomasti ja kuluttomasti. Kaikki maksut pitää olla suoritettuna viimeistään ennen käsittelykokeeseen menoa.

 

En asu Joensuussa, voinko silti käydä mopokortin AjoMestalla?
Nykyisin mopokortin suorittamiseen ei kuulu enää autokoululla pidettäviä pakollisia teoriatunteja. Palvelut ja itseopiskelu on tapahtuu verkossa.Eli jos haluat aloittaa kurssin tänään, pääset aloittamaan ilman toimistollamme käyntiä. Jos tulet kauempaa, varaamme kaikki ajotunnit yhdelle päivällä ja suunnittelemme käsittelykokeen heti ajotuntien jälkeen. Eli käytännössä, hoidat kaikki asiat netissä ja sinun tarvitsee tulla käymään Joensuussa vain kerran.

 

Miten voin tehdä ilmoittautumisen?
Voit tehdä ilmoittautumisen kurssille suoraan kurssisivulta. Voit myös tulla käymään paikan päällä toimistollamme osoitteessa Koskikatu 17 tai soittaa toimistollemme arkisin klo 12–16 numeroon 010 422 7300.

 

Millaisella mopolla ajotunnit ajetaan?
Ajat ajotunnit Yamaha Aerox -skootterilla. Tällä Yamahan skootterilla suoritat käsittelykokeen helposti ja varmasti.

 

Miten mopokortin käytännön asiat menevät?
Kun aloitat mopokurssin, saat tarkat ohjeet mitä tehdä ja milloin. Lyhykäisyydessään käytännön asiat menevät näin: ajokorttilupahakemus, EAS-teoriatunnit, teoriakoe, ajotunnit, ja käsittelykoe.

 

Mitä mopokortin ajotunneilla tehdään?
Ajotuntien suurin tavoite on, että pääset harjoittelemaan mopon hallintaa ja ajamista erilaisissa liikennetilanteissa. Jokaisella ajotunnilla on oma tavoite ja asioissa edetään aina helpoimmasta vaikeimpaan. Ajotuntien tavoitteena on, että opit miten mopoa hallitaan ja osaat ajaa liikenteessä oikein ja turvallisesti. Suuri tavoite on myös tietenkin, että läpäiset mopon käsittelykokeen ja saat mopokortin.

 

Teoria- ja käsittelykokeen suorittaminen
Teoriakoe suoritetaan noin puolessa välissä opetusta. Teoriakokeeseen pääset 1 kk ennen 15-vuotissynttäreitä. Käsittelykoe on kurssin viimeinen etappi ja se suoritetaan viimeisenä. Käsittelykokeessa on 3 tehtävää; hidasajo, portit ja hätäjarrutus, ja se kestä noin 15 minuuttia.

Suoritan jo tällä hetkellä mopokorttia

 

 

Mopokortin teoriakoeasiat

 

Miten pääsen harjoittelemaan teoriakokeeseen?
Löydät itseopiskelumateriaalit suoraan Webauton tunnuksiltasi. Jos et ole ostanut sähköistä oppikirjaa käyttöösi, pääset aktivoimaan sen Webauton tunnuksillasi verkkokauppa-välilehdeltä.

 

Miten varaan teoriakokeen?
Varaat teoriakokeen suoraan www.ajovarma.fi etusivulta.

 

Mitä mukaan teoriakokeeseen?
Kun menet teoriakokeeseen, tarvitset mukaasi kuvallisen henkilöllisyystodistuksen ja huoltajan suostumuslapun (täytetään ajovarmalla).

 

 

Mopokortin ajotuntiasiat

 

Haluan varata ajotunteja
Voit varata ajotunnit soittamalla toimistollemme arkisin klo 12-16 numeroon 010 422 7300.

 

Voinko ajaa ajotunnit omissa varusteissa?
Ajotunneille voit ottaa omia varusteita mukaan. Meiltä löytyy myös kaikki varusteet, jos sinulla ei ole omia. Omalla kypärällä ei voi ajaa, koska kypäriimme on integroitu Bluetooth-radiopuhelimet.

 

Missä ajotunnit ajetaan?
Ajotunnit ajetaan Rantakylässä osoitteessa Jukolankatu 18. Katso tarkempi video tästä.

 

Mistä voin tarkistaa varatut ajotuntini?
Näet varatut ajotuntisi suoraan Webauton tunnuksiltasi.

 

 

Mopokortin käytännön asiat

 

EAS-tuntien suorittaminen ja todistuksen toimitus Ajovarmalle.
Lähetämme EAS-todistuksen sähköisesti suoraan Ajovarmalle heti, kun olet suorittanut EAS-teoriatunnit Webauton tunnuksillasi. Et tarvitse teoriakokeeseen mukaasi paperista EAS-todistusta.

 

Sähköisen oppikirjan aktivoiminen käyttöön
Pääset ostamaan sähköisen oppikirjan käyttöösi suoraan Webauton verkkokauppa-välilehdeltä. Sähköisen oppikirjan hinta on 29 €.

 

Minulla ei ole kuvallista henkilötodistusta.
Jos sinulla ei ole kuvallista henkilöllisyystodistusta, pitää sinun käydä toimistollamme hakemassa E-100 lomake. Lomake toimii henkkarina aikanaan käsittelykokeseen mentäessä. Saat lisätietoa tästä kysymällä toimistoltamme.

 

Ajokorttilupahakemuksen varaaminen ja tekeminen.
Jos sinulla on verkkopankkitunnukset, voit tehdä ajokorttihakemuksen suoraan Traficomin sivuilla tästä.
Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, teet ajokorttihakemuksen Ajovarman konttorilla.

 

Mitä mukaan ajokorttilupahakemuksen tekemiseen Ajovarmalle?
Ajokorttilupahakemukseen tarvitset 35 € ja 2 kpl passikuvia. Jos sinulla on voimassa oleva passi, et tarvitse kuvia.

 

Huoltajan suostumuslappu?
Tarvitset teoriakokeeseen huoltajan suostumuslapun. Yhden huoltajan tiedot riittävät. Pääset tulostamaan huoltajan suostumuslapun tästä.

 

Teoriakoe on läpi, mitä seuraavaksi?
Onneksi olkoon! Seuraavaksi varataan sinulle ajotunnit ja käsittelykoe. Laita meille viestiä osoitteeseen ajomesta@nuutinen.fi ja kirjoita “oma nimesi” ja “teoriakoe läpi”. Lähetämme sinulle lisäohjeet mitä teet seuraavaksi.

 

Ota yhteyttä! Autamme mielellämme lisää!

Asiakkaidemme sanoin

Kokemuksia autokoulu Nuutinen Joensuu

Autokoulu Joensuu 5 tähteä

ammattitaitoista henkilökuntaa todellakin ja rento mutta osaava meininki! ehdottomasti suosittelen. 👌❤

-ida

Kokemuksia autokoulu Nuutinen Joensuu

Autokoulu Joensuu 5 tähteä

Suosittelen lämpimästi! Kokemus moottoripyöräkurssista ja nyt mp-kortti takataskussa, suoritettu täysin omien aikataulujen mukaisesti ja joustavasti. Ajo-opetus sekä asikaslähtöisyys 5/5, kiitos Ajomestan pitkäpinnaiset Mp opet! 😎

-paula p.

Kokemuksia autokoulu Nuutinen Joensuu

Autokoulu Joensuu 5 tähteä

Nyt meni autokoulu valinta nappiin! Opet tosi ammattitaitoisia, mukavia ja kärsivällisiä! Toimistolla ja ajotunnilla rento ja tervetullut tunnelma, tuntui aina kuin kotiin olisi tullut. Kiitos ja iso suositus muillekin! :)

-Sini Rautiainen

Kokemuksia autokoulu Nuutinen Joensuu

Autokoulu Joensuu 5 tähteä

Hyvä autokoulu, halvimmat hinnat Joensuussa ja kaikki selitetään ja opetetaan todella helposti ja nopeasti. Ajotuntien aikana ei tule paineita, koska henkilökunta tässä autokoulussa on erinomainen.

-Tomi Bobin

Kokemuksia autokoulu Nuutinen Joensuu

Autokoulu Joensuu 5 tähteä

Ajomesta Nuutinen jäi positiivisella tavalla mieleen. Autokoulun aloittaminen jännitti, mutta ajotunneilla oli mukavan rento ja tervetullut fiilis. Ammattitaitoinen opetus ja neuvojen saaminen johti hyviin tuloksiin.
Iso suositus kaikille!

-Vera Hassinen

Kokemuksia autokoulu Nuutinen Joensuu

Autokoulu Joensuu 5 tähteä

Kortti taskussa ja palvelu erinomainen.

-Tero Jurvanen

Kokemuksia autokoulu Nuutinen Joensuu

Autokoulu Joensuu 5 tähteä

Aivan huippu tyypit täällä opettamassa❤️👍 ja ymmärrystä riittä joka tilanteeseen. Voitettiin palkinto ralli auton kyytiinkin👍Suosittelen todella.Ongelmissa vastaus todella nopea vastaus s.postiin. Kiitos❤️

-Tiina Koponen

Kokemuksia autokoulu Nuutinen Joensuu

Autokoulu Joensuu 5 tähteä

Sujuvaa ja ammattitaitoista opetusta. Hommat sujui mutkattomasti ja nopealla aikataululla. Laurin ja Henrin kanssa hiljaisia hetkiä ei tullut, vaan juttu luisti ja ajo rullasi. Vahva suositus.

-Olli Pirinen

Kokemuksia autokoulu Nuutinen Joensuu

Autokoulu Joensuu 5 tähteä

Erittäin hyvä opetustyyli edelleen ! Kuten oli myös B korttia kun vuosia sitten ajoin teillä niin opetustaso pysynyt hyvänä ellei jopa kohonnut 👍 suosittelen edelleen tätä autokoulua muillekkin !

-Niko Mikkonen

Kokemuksia autokoulu Nuutinen Joensuu

Autokoulu Joensuu 5 tähteä

Erittäin mukava ja osaava henkilökunta!

-Veli-Matti Hokkanen

Kokemuksia autokoulu Nuutinen Joensuu

Autokoulu Joensuu 5 tähteä

Very knowledgeable and friendly teachers. Driving was handled smoothly and easily and the teaching was excellent. Best driving school i ever had. I'm fully satisfied with the driving experience and the Instructors they gave. I really recommend this driving school and you can do it in English as well.

-Gambian King David

Kokemuksia autokoulu Nuutinen Joensuu

Autokoulu Joensuu 5 tähteä

Laadukkaat autot sekä kannustavat, ammattitaitoiset ja ymmärtäväiset ajo-opettajat. Asiakaspalvelu on laadukasta, huomioivaa ja rentoa.

-Jonni Pietarinen

Kokemuksia autokoulu Nuutinen Joensuu

Autokoulu Joensuu 5 tähteä

Pelkäsin ajamista todella paljon ennenkuin lähdin autokouluun. Ajo pelkoni helpottui ja lopulta hävisi kiitos ammattitaitoisten ja huumorilla varustettujen opettajien ansiosta! Voin suositella kaikille!

-Veera Leinonen

Kokemuksia autokoulu Nuutinen Joensuu

Autokoulu Joensuu 5 tähteä

Ajokortti hieman yli kuukaudessa taskuun ongelmitta. Mahtavaa opetusta ja ajotunneilla mukavan rento fiilis! Todellakin suosittelen!!

-Lumia

Kokemuksia autokoulu Nuutinen Joensuu

Autokoulu Joensuu 5 tähteä

Mopokortin suorittaminen tuntui Nuutisella mutkattomalta sekä helpolta. Asiat sujui niinkuin kuuluikin ja ajo-opettaja oli mielestäni todella mukava ja kannustava. Myös Nuutisella käytetty Webauto sivusto toimi mielestäni mahtavasti ja opetusmateriaali sivustolla oli hyvin laaja.

-Onni Kainu

Kokemuksia autokoulu Nuutinen Joensuu

Autokoulu Joensuu 5 tähteä

Voi Nuutisen tyypit! Olin eri paikkakunnalla ja otin tunteja heiltä, viimeiset hiomiset inssiin. Ja läpi men! Letkeä, leppoisa asenne ja rehellistä, mutta lempeää palautetta, Mikko Nuutinen oli huikea opettaja! Henrin, ja Laurinkin kanssa jäin turisemaan ihan muutakin, ihmisläheisiä immeisiä. Kaikki tsemppas inssiin. Olin kattonut aiemmin Viikon hylätty ajokoe -sarjaa YouTubesta, ja tajusin vasta myöhemmin että nehän oli näiden tekemiä. Opin sieltä kans paljon.

-Mire Mertanen

Kokemuksia autokoulu Nuutinen Joensuu

Autokoulu Joensuu 5 tähteä

Ei minkäänlaista valittamista. Hyvä palvelu ja mukava henkilökunta. Ei turhia joristu, vaan suoraan ajotunneillakin mentiin asiaan vaikkakin juttu luisti jos sellaiseen aikaa!

-Otto Hirvonen

Kokemuksia autokoulu Nuutinen Joensuu

Autokoulu Joensuu 5 tähteä

Nyt meni autokoulu valinta nappiin! Opet tosi ammattitaitoisia, mukavia ja kärsivällisiä! Toimistolla ja ajotunnilla rento ja tervetullut tunnelma, tuntui aina kuin kotiin olisi tullut. Kiitos ja iso suositus muillekin! :)

-Sini Rautiainen

Lue kaikki arvostelut tai kirjoita oma arviosi meistä Googlessa.

Yhteistyössä ajokaudella 2024

Käy mopokurssi AjoMestalla ja lunasta tarjous Jokikoneelle! Saat ajovarusteista -10 %.

Yhteistyössä jokikone Joensuu
0
  0
  Sinun ostoskori
  Ostoskorisi on tyhjäPalaa kauppaan