loader image

RISKIENTUNNISTAMISKOULUTUS

 

Suorita riskientunnistamiskoulutus Joensuussa Autokoulu AjoMesta Nuutisella

Suorita riskientunnistamiskoulutus Joensuussa nopeimillaan muutamassa päivässä! Riskientunnistamis koulutus sisältää 4 verkkoteoriatuntia + 4 ajotuntia. Riskientunnistamiskoulutuksen ajotunneista 2 suoritetaan simulaattorilla ja 2 oikealla autolla.

Simulaattorilla pääset harjoittelemaan pimeällä ja vaikeissaolosuhteissa ajamista. Auton ajotunneilla keskitytään taajama- ja maantieajamiseen. Saat kummastakin ajotunnista kirjallisen palautteen, jota pystyt hyödyntämään omassa ajokokeessasi.

Kaikki riskientunnistamiskoulutuksen ajotunnit sovitaan sinun aikataulujen mukaisesti ja tarvittaessa pystytkin suorittamaan tunnit nopealla aikataululla. Jos suoritat ajokorttia opetusluvalla, riskikoulutus tulee olla suoritettuna viimeistään ennen ajokokeeseen menoa.

Valitse sinulle sopivin tapa suorittaa riskientunnistamiskoulutus

Moottoripyöräkortti Autokoulu Nuutinen Joensuu

RISKIKOULUTUS PAKETTI #1 DRIVE! - SIMULAATTORILLA

299€ 

 • 1h pimeänopetus simulla
 • 1h rata-opetus simulla
 • 1h AUTOLLA (taajama)
 • 1h AUTOLLA (maantie) 
 • 4h verkkoteoriatuntia 
 • Ajokoe verkkokurssi 0€ (arvo 39€)
Mopokortti Autokoulu Joensuu

RISKIKOULUTUS PAKETTI + Simulaattori harjoitukset

299€ +50€

 • 1h pimeänopetus simulla
 • 1h rata-opetus simulla
 • 1h AUTOLLA (taajama)
 • 1h AUTOLLA (maantie)
 • 1h Pysäköinti (tenstar simu)
 • 1h Liikenneajo (tenstar simu)

 

 • 4h verkkoteoriatuntia
 • Ajokoe verkkokurssi 0€ (arvo 39€)
Mopokortti Autokoulu Joensuu

RISKIKOULUTUS PAKETTI #3 Rataopetus autolla

428€

 • 1h pimeänopetus simulla
 • 1h  AUTOLLA (taajama)
 • 1h  AUTOLLA (maantie)
 • + 1h AUTOLLA (rata-opetus) sis. ratamaksun 99€)

 

 • 4h verkkoteoriatuntia
 • Ajokoe verkkokurssi 0€ (arvo 39€)

Haluatko harjoitella pysäköintiä ennen ajotunteja oikealla autolla?

RISKIKOULUTUS – simulaattori ajotunnit 50€(2h)

Simulaattoriajotunneilla pääset harjoittelemaan pysäköintiä ja liikenteessä ajamista. Uuden Tenstar ajosimulaattorimme avulla pääset kokeilemaan pysäköintiä ja liikenteessä ajamista vaativissa liikennetilanteissa. Jos koet haastetta tai jännitystä liittyen liikenteessä ajamiseen, suosittelemme ehdottomasti ottamaan tämän 2h simulaattoripaketin riskikoulutus pakettiisi.

Tarkkuutta pysäköintiin

Pysäköinti muiden autojen väliin: Taitojen kehittäminen

Tässä harjoituksessa keskitytään pysäköinnin harjoitteluun muiden autojen väliin. Tavoitteena on oppia sijoittamaan auto oikein pysäköintiruutuun ahtaissa tiloissa, joten on tärkeää oppia arvioimaan tarvittava tila. Harjoitus tapahtuu pysäköintialueella, jossa on muita jo pysäköityjä autoja.

Harjoituksen tarkoituksena on kehittää tarkkuutta pysäköinnissä. Opit tunnistamaan tarvittavan tilan ja arvioimaan etäisyydet muihin autoihin. Harjoituksessa harjoittelet myös ohjausliikkeitä ja hallitset auton liikkeen pysäköintiruutuun sujuvasti ja turvallisesti.

Autokoulu AjoMesta Nuutisen uudet autokouluautot 2023
Autokoulu AjoMesta Nuutisen uudet autokouluautot 2023

Harjoittele taskupysäköintiä itsenäisesti 

Paranna taskupysäköintitaitojasi kadunvarsipysäköintiharjoituksen avulla

Tämä harjoitus tarjoaa mahdollisuuden kehittää taskupysäköintitaitojasi kadunvarsipysäköinnissä. Tavoitteena on harjoitella täydellisen taskupysäköinnin tekniikkaa ja parantaa sijoittumista kadun varteen.

Harjoituksen tarkoituksena on antaa sinulle tilaisuus kehittää taskupysäköintitaitojasi itsenäisesti. Voit keskittyä ohjausliikkeiden hallintaan, etäisyyksien arvioimiseen ja auton tarkkaan sijoittamiseen kadun varteen. Harjoituksen avulla voit parantaa tarkkuuttasi ja huolellisuuttasi taskupysäköinnissä, jotta voit suoriutua tehtävästä mahdollisimman sujuvasti.

Kaupunki ajaminen

Simulaattorilla ajamisen monipuolinen kaupunkiharjoitus: Harjoittele haluamiasi taitoja kaupunkiajamisessa

Simulaattorilla ajamisessa pääset kokemaan täyden vapauden ja monipuolisuuden harjoitella kaikkia aikaisemmin opittuja taitoja. Tämä ainutlaatuinen harjoitusympäristö tarjoaa sinulle mahdollisuuden ajaa vapaasti erilaisissa olosuhteissa ja harjoitella juuri niitä taitoja, joita haluat kehittää.

Autokoulu AjoMesta Nuutisen uudet autokouluautot 2023
Riskikoulutus rataopetus AjoMesta Nuutinen

RISKIENTUNNISTAMISKOULUTUS?

Autolla ja simulaattorilla ajamista, sekä teoriaa!

Pääset ajamaan liukkaankelin rata-ajon ja pimeänajon nykypäivän ajosimulaattorilla. Liikealustan avulla, tunnet auton liikkeet, kiihdytykset ja jarrutukset kuin oikeassa autossa. Kurssiin kuuluu ajo-opetusta myös oikealla autolla.

Riskientunnistamiskoulutus sisältää pimeänopetusta, liukkaankelinopetusta, taajama- ja maantie -opetusta, 4 tuntia verkkoteoriaa.

Teoriatunnit käydään näppärästi verkossa ja halutessasi kaikki ajotunnit varataan vaikka samalle päivälle. Aikataulut suunnitellaan täysin sinun toiveittesi mukaisesti. Teoriatunteja saat suoritettua myös viikonloppuisin!

Saat kauttamme myös rataopetusta oikealla autolla, sekä halutessasi voit suorittaa riskikoulutuksen ajotunnit myös automaattivaihteisella autolla.

 

Onko riskientunnistamiskoulutus pakollinen?

Riskientunnistamiskoulutus on pakollinen kaikille, jotka suorittavat henkilöautokorttin autokoulussa tai opetusluvalla. Koulutukseen sisältyy 4 tuntia teoriaopetusta ja 4 tuntia ajo-opetusta. Riskikoulutus tulee olla suoritettuna ennen ajokokeeseen menemistä.

Milloin on suoritettava riskientunnistamiskoulutus?

RTK, eli riskientunnistamiskoulutus on suoritettava ennen ajokoetta. Myös opetuslupaoppilaan on suoritettava tämä koulutus ennen ajokokeeseen menoa. Myös teoriakoe sisältää kysymyksiä riskientunnistamiskoulutuksesta, joten suosittelemme varsinkin riskikoulutuksen teoriaosuuden suorittamista ennen teoriakoetta.

Ajetaanko riskikurssin ajotunnit omalla, vai autokoulun autolla?

Riskientunnistamiskoulutuksen ajotunnit ajetaan autokoulun autolla. Mikäli haluat suorittaa ajot omalla autolla, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Oman auton käyttö katsotaan aina tapauskohtaisesti.

Montako ajotuntia pitää olla ajettuna ennen riskientunnistamiskoulusta?

Riskientunnistamiskoulutus suositellaan suoritettavaksi ajo-opetuksen loppupuolella. Perusohjeistus on, että ajotunteja olisi takana noin 15-25 ajotuntia. Riskientunnistamiskoulutuksen ajotuntien suurin hyöty menee hukkaan, jos oppilaan ajaminen ei ole vielä itsenäisellä tasolla, vaan riskikoulutukseen tultaessa ajon keskittyminen menee ajamisen perusasioihin.

Ajotunnit sisältävät:

RISKIENTUNNISTAMISKOULUTUS:

Ajotunti autolla – Taajama-ajo

Taajama-ajossa käydään läpi kuljettajan riskejä liittyen kaupunkiajoon

Taajama-ajon ideana on ajaa lenkki kaupungissa, jonka jälkeen saat palautteen omasta ajamisestasi. Tämän palautteen avulla kehität omaa kaupunkiajamistasi ja helpotat esimerkiksi ajokokeen läpäisyä huomattavasti.

 

 • Ajonopeuteen liittyvät asiat
 • Kuljettajan aktiivinen havainnoiminen
 • Opasteiden mukaan ajaminen

RISKIENTUNNISTAMISKOULUTUS:

Ajotunti autolla – Maantieajo

Maantieajossa keskitytään liittymiseen, ajamiseen ja poistumiseen maantieltä

Maantieajossa harjoitellaan liittymistä, poistumista ja ajamista maantienopeuksissa. Tämän ajotunnin jälkeen, saat tarkan palautteen omasta maantieajamisestasi.

 

 • Liittyminen maantielle, sekä moottoritielle
 • Maantiellä ja moottoritiellä ajaminen
 • Poistuminen maantieltä
 • Hätäjarrutuksen tekeminen

RISKIENTUNNISTAMISKOULUTUS:

Liukasrata – henkilöautolla

Liukkaankelin rataopetuksen voit ajaa myös oikealla autolla

Tämän 1h ratakoulutuksen jälkeen, saat tuntumaa auton käyttäytymiseen liukkaalla erilaisissa tilanteissa. Osaat ja ymmärrät hätäjarrutuksen merkityksen suora-, ja kaarreajossa.

 

 • Ajonopeuden vaikutus hätätilanteessa toimimiseen
 • Oikeaoppinen hätäjarrutuksen tekeminen
 • Auton ohjaaminen suora-, ja kaarreajossa

Riskientunnistamiskoulutuksen anatomia

%

Simulaattori

%

Teoria

%

Oikea auto

Ajo-opetus simulaattorilla

Pääset ajamaan haastavissa olosuhteissa niin pimeällä kuin liukkaalla. Pystymme simuloimaan erilaiset liikenteen hätätilanteet mm. eläimet, yllättävät autoilijat, jalankulkijat ja liukkaan- ja lumisen tienpinnan.

Pääset kokemaan haastavat tilanteet läpi uudelleen ja uudelleen, jotta opit välttää nämä vaaranpaikat oikealla autolla ajettaessa. Simulaattori antaa tarkan palautteen ajamisestasi, jotta tiedät miten kehittyä kuljettajana.

Teoria

Kurssiin kuuluu 4h teoriaopiskelua verkossa. Tunnit voit suorittaa täysin oman aikataulusi mukaisesti puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Suorita teoriat valvomon aukioloaikoina: 

Ma – Ke klo 14.00 – 22.00

To klo 8.00 – 22.00

Pe – la 8.00 – 16.00

Ajo-opetus Autolla

Ajamaan oppiminen ei olisi mitään ilman oikeaa autoa! Ajotunneilla pääset ajamaan taajamassa ja maantiellä. Taajama-ajossa ajetaan monipuolinen ajolenkki Joensuun alueella.

Keskitytään tyypillisimpiin taajama-ajon riskitilanteisiin ja arvioidaan kykyäsi hallita autoa erilaisissa ympäristöissä. Maantieajossa keskitytään moottoritiellä ajamiseen, sekä opitaan oikea oppinen maantielle liittyminen ja poistuminen.

1. Taajama-ajo autolla 1h

Taajama-ajossa keskitytään kaupungissa ajamiseen ja erilaisten taajama-ajon riskien tunnistamiseen ja ennakoimiseen. Ajotunnilla ajetaan opettajan valmiiksi suunnittelema monipuolinen ajoreitti, josta saat kirjallisen palautteen. Tämän palautteen avulla helpotat omaa ajamistasi ja ajokokeen läpäisyäsi.

2. Maantieajo autolla 1h

Maantieajossa keskitytään maantienopeuksiin ja ajetaan opettajan valmiiksi suunnittelema monipuolinen maantielenkki. Ajon aikana tehdään liittyminen-, ajaminen-, ja poistuminen moottoritieltä, sekä keskitytään maantienopeuksien vaikutukseen auton käsittelyyn, havainnointiin ja turvaväliin. Saat maantieajamisestasi kirjallisen palautteen, jonka avulla helpotat omaa maantieajamisestasi.

3. Pimeän ajo simulaattorilla 1h

Pimeänajossa höydynnämme uusinta ajosimulaattori tekniikkaa. Harjoitus sisältää lukuisia tehtäviä ja ajo suoritteita liittyen pimeällä ajamiseen. Opit käyttämään valoja oikeaoppisesti ja tehokkaasti. Pääset myös harjoittelemaan lukuisia tyypillisimpiä pimeällä ajamisen vaaratilanteita.

4. Liukkaankelin rata-opetus simulaattorilla 1h

Rata-opetuksessa pääset kokemaan ajamisen haastavuudet liukkaalla, sumussa, pimeällä ja lumisella tiellä. Uusi ajosimulaattorimme mahdollistaa realistisen ajotuntuman liikealustan avulla. Harjoitus sisältää teoriaa, erilaisia hätä- ja vaaratilanne harjoituksia. Jos haluat suorittaa rata-opetuksen myös oikealla autolla, valitse kurssipakettiisi lisäksi 99€ live-ratapaketti.

Opi ajamaan henkilöautoa

Käy riskikoulutus AjoMestalla ja saat 66€ bonukset

Saat opi ajamaan (27€) ja Näin läpäiset ajokokeen (39€) -verkkokurssit ilmaiseksi

opi ajamaan (Arvo 27€)

 • Katso kurssi rajattomasti
 • Sis. 27 videota ajamaan oppimisesta
 • Helpota ajokokeen läpäisyä

Näin läpäiset ajokokeen (Arvo 39€)

 • Opi mitä ajokokeessa voi ja ei voi tehdä
 • Kuinka ajokokeessa ajetaan
 • Kuinka selviät ajokokeen haasteista ja jännityksestä

Netreeni | Teoriakoe harjoittelu-sovellus

 

Netreeni on Suomen suosituin B teoriakoe harjoitusohjelma kuljettajatutkinnon teoriakokeen läpäisyyn. Se vastaa ominaisuuksiltaan ja toiminnoiltaan 1.7.2018 käyttöön tullutta Trafin teoriakoetta.

– Lisenssi on käytössä 12kk ostohetkestä. (Sis. tilannekysymysharjoituksia, luokkakohtaisia kysymyksiä, videotehtäviä ja liikennemerkkiharjoituksia. Ohjelmalla on myös mahdollista harjoitella varsinaista Trafin teoriakoetta varten, harjoitus on ulkoasultaan, toiminnoiltaan ja kuvamateriaaliltaan oikeata teoriakoetta vastaava.

b teoriakoe harjoitus

Teoriakoe harjoitusohjelma 29€ (12kk)

RTK, eli riskientunnistamiskoulutus on suoritettava ennen ajokoetta. Myös opetuslupaoppilaan on suoritettava tämä koulutus ennen ajokokeeseen menoa. Myös teoriakoe sisältää kysymyksiä riskientunnistamiskoulutuksesta, joten suosittelemme varsinkin riskikoulutuksen teoriaosuuden suorittamista ennen teoriakoetta.

Riskientunnistamiskoulutus – ajotunnit simulaattorilla

Pimeän ajo + liukkaankelin ajo

Riskikoulutuksessa pääset harjoittelemaan vaikeissa olosuhteissa ajamista simulaattorin avulla. Simulaattorilla ajetaan riskikurssin ajotunneista 50% ja nämä ajotunnit sis. pimeällä- ja liukkaalla ajamisen osion.

 

 • Ajonopeuden vaikutus pimeällä ajamiseen.
 • Oikea valojen käyttö pimeällä ajettaessa.
 • Vaikeat olosuhteet pimeällä ajettaessa.
 • Hätäjarrutuksen ja hätätilanteessa toimiminen.
Autokoulu AjoMesta Joensuu Simulator Center
Riskikurssi Joensuu drive simulaattori

Riskientunnistamiskoulutus Drive! -ajosimulaattorilla

Simulaattori toimii kiinteällä alustalla, jossa penkissä on liikettä simuloiva tärinä.

Drive! on uusi suomalainen ajosimulaattori ajo-opetukseen. Drive!- ajosimulaattorilla pääset harjoittelemaan upeissa 3D-ympäristössä pimeällä ajamista, sekä liukkaalla kelillä ajamista. Harjoitukset on tehty vastaamaan oikeita olosuhteita ja tilanteita. Koe vaikeat olosuhteet turvallisesti upealla Drive! ajosimulaattorillamme opettajan ohjeistuksella.

Riskientunnistamiskoulutus Joensuu simumak simulaattori

Riskientunnistamiskoulutus Tenstar ajosimulaattorilla

Simulaattori toimii liikealustalla, joka reagoi auton ja ratin liikkeisiin.

Tenstar ajosimulaattorimme tarjoaa mahdollisuuden kokea realistinen ajotuntuma henkilöautolla monipuolisissa ympäristöissä ja erilaisissa tieliikenneolosuhteissa. Voit säätää simulaattorimme asetuksia juuri sinun tarpeidesi mukaan, jotta voit harjoitella ajamista haluamissasi olosuhteissa. Kehitä ajotaitojasi turvallisesti ja tehokkaasti Tenstar ajosimulaattorimme avulla.

Usein kysytyt kysymykset

ilmoittautuminen RISKIKOULUTUKSEEN

 MILLOIN MINUN KANNATTAA SUORITTAA RISKIKOULUTUS?

Riskikoulutus suoritetaan noin 1kk ennen ajokokeeseen menoa. Saat parhaimman hyödyn riskikoulutuksesta, kun olet jo ajanut useamman ajotunnin ja tavoitteesi on mennä ja läpäistä lähiaikoina ajokoe. 

MITEN NOPEASTI PYSTYN SUORITTAMAAN RISKIKOULUTUKSEN?

Riskikoulutuksen suorittamiseen kannattaa varata aikaa noin 2 viikkoa. Mitä aikaisemmin otat meihin yhteyttä, sitä paremmin pystymme varaamaan ajotunnit juuri sinun toiveidesi mukaisesti. Nopeimmillaan pystyt suorittamaan riskikoulutuksen jopa 1 päivässä.

MITEN ILMOITTAUDUN RISKIKOULUTUKSEEN?

Klikkaa tältä sivulta “ilmoittaudu” nappia ja syötä tietosi ja tee ilmoittautuminen webautoon. Ilmoittautumisen jälkeen saat tarkat ohjeet mitä tehdä seuraavaksi.

MITEN RISKIKOULUTUS MAKSETAAN?

Tietojen syöttämisen jälkeen voit valita haluatko maksaa koulutuksen laskulla vai suoraan verkkokaupan kautta.

MITEN RISKIKOULUTUKSEN AJOTUNNIT VARATAAN?

Kun olet tehnyt ilmoittautumisen riskikoulutukseen, saat tarkat ohjeet miten toimia tämän jälkeen. Varaat ajotunnit soittamalla toimistollemme. Ajotuntien järkevin aikataulutus on varata tunnit 2h sykleissä. Ensiksi ajetaan 1h simulaattorilla ja 1h autolla. Jos tulet suorittamaan riskikoulutuksen muualta kuin Joensuusta, kaikki ajotunnit voidaan varata myös yhdelle päivällä(muista mainita tästä ajotunteja varatessasi)

VOINKO SUORITTAA RISKIKOULUTUKSEN VAIKKA EN ASUISI JOENSUUSSA?

Voit ehdottomasti. Kurssille ilmoittautuminen tapahtuu kokonaan verkossa. Ilmoittautumisen jälkeen saat opetussopimuksen suoraan sähköpostiisi, joten sinun ei tarvitse tulla käymään tämän takia toimistollamme. Teoriatunnit suoritat 100% verkossa ja ajotunnit voidaan varata kaikki vaikka yhdelle päivällä. 

RISKIKOULUTUKSEN SUORITTAMINEN

 MITKÄ ON TEORIATUNTIEN AIHEET?

1. Liikenneonnettomuudet ja auttaminen liikenneonnettomuudessa

2. Auton turvallisuusvarusteet ja älylaitteet

3. Ajaminen vaikeissa keliolosuhteissa

4. Oman ajokyvyn hallinta (sisäiset riskit)

MITÄ AJOTUNNEILLA HARJOITELLAAN?

TAAJAMA-AJO 1h – Taajama-ajossa harjoitellaan itsenäistä ajoa ja haetaan taajama-ajoon liittyviä tyypillisiä liikenteen ja kuljettajan riskitilanteita. Saat ajostasi kirjallisen palautteen, jonka avulla kehität ajotaitoasi ja nopeutat oppimistasi.

MAANTIE-AJO 1h – Maantieajossa ajetaan ja harjoitellaan maantielle liittymistä, ajamista ja poistumista. Harjoitellaan maantienopeuksiin liittyviä tyypillisiä kuljettajan riskitilanteita. Saat ajostasi kirjallisen palautteen, jonka avulla kehität ajotaitoasi ja nopeutat oppimistasi.

SIMULAATTORIAJO PIMEÄ 1h – Opit miten auton valoja käytetään oikeaoppisesti ja mahdollisimman tehokkaasti pimeällä ajettaessa.

SIMULAATTORIAJO LIUKAS 1h – Tämä on mielenkiintoinen simulaattoriajotunti liittyen vaikeissaolosuhteissa ajamiseen, pimeällä, sumussa, vesi- ja lumisateessa ja tietenkin liukkaalla. Tavoite ei ole opettaa sinulle miten teet oikeaoppisen jarrutuksen tai väistön liukkaalla, vaan tunnin aiheena ja ideana on oppia ennakoimaan ja tunnistamaan erilaisia vaaratilanteita vaikeissaolosuhteissa ajamiseen.

MINUA JÄNNITTÄÄ AJAMINEN, LÄPÄISENKÖ RISKIKOULUTUKSEN?

Riskikoulutuksen päätavoitteena on, että osaisit ajaa autoa itsenäisesti ja turvallisesti. Riskikoulutuksen ajotunneilla ajetaan opettajan valmiiksi suunnittelemat monipuoliset ajoreitit, joiden ideana on testata erilaisia asioita liittyen omaan ajotaitoosi. Sinun ei tarvitse jännittää ajotaitoasi, eikä miettiä voinko saada riskikoulutuksesta hylätyn. Vaikka tavoitteena on, että pyrkisit ajamaan autoa mahdollisimman itsenäisesti, meidän tehtävä on auttaa, tsempata ja opettaa sinua. Älä siis huoli tai stressaa, et voi saada riskikoulutuksesta hylättyä! :)

Mitä TEHDÄ RISKIKOULUTUKSEN JÄLKEEN?

 MITÄ TAPAHTUU KUN OLEN SUORITTANUT RISKIKOULUTUKSEN?

Riskikoulutuksen jälkeen voit suorittaa ajokokeen. Saat koulutuksesta todistuksen, joka menee suoraan sähköisesti ajovarmalle.

TODISTUS RISKIKOULUTUKSESTA JA SEN TOIMITTAMINEN AJOVARMALLE?

Kun olet suorittanut 4 verkkoteoriatuntia, ajanut 2h autolla ja suorittanut pimeän ja liukkaankelinajon simulaattorilla, tietosi ajotunneista menevät välittömästi ajovarman sähköiseen järjestelmään. Eli aikanaan kun menet ajokokeeseen, et tarvitse mukaasi mitään paperisia todistuksia, vaan tietosi ovat jo valmiina ajovarmalla.

VOINKO OSTAA LISÄOPETUSTA AUTOKOULUTA RISKIKOULUTUKSEN JÄLKEEN?

Voit ostaa yksittäisiä ajotunteja tai useamman ajotunnin paketin riskikoulutuksen jälkeen. Ota meihin rohkeasti yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla ajomesta@nuutinen.fi, niin suunnitellaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus.

VOINKO SUORITTAA AJOKOKEEN AUTOKOULUN KAUTTA?

Autokoulumme kautta saat vuokrattua käyttöösi joko manuaali-,  tai automaattivaihteisen auto. Voit ottaa meihin yhteyttä joko soittamalla tai sähköpostilla ajomesta@nuutinen.fi

Liity yli 7000 tyytyväisen asiakkaamme joukkoon!

Riskikurssi Joensuu Opel Astra

Ota yhteyttä! Autamme mielellämme lisää!

0
  0
  Sinun ostoskori
  Ostoskorisi on tyhjäPalaa kauppaan