loader image
Autokoulu AjoMesta Joensuu Simulator Center ympyrä logo

HENKILÖAUTOKORTTI SIMULAATTORIPAINOTTEISESTI

Tutustu autoiluun turvallisesti simulaattorin avulla
Helpota ja nopeuta oppimistasi

ALOITA KYSELY

Yhteenveto lähetettiin sähköpostiisi. Kiitos lomakkeen käytöstä.

Onko sinulla aikaisempaa ajokorttia?

Jos sinulla ei ole aikaisempaa ajokorttia, sinun pitää suorittaa EAS-koulutus. EAS-lyhenne tulee sanoista Ensimmäistä ajokorttia suorittavan teoriakoulutus. Koulutuksen hinta on 44,90€ ja suoritat tunnit kätevästi verkkotunteina omilla webauton tunnuksillasi.

Nyt kun sinulla on aikaisempi ajokortti, sinun ei tarvitse suorittaa EAS-koulutusta.

Sinun täytyy tehdä valinta jatkaaksesi

Seuraava

Suoritatko ajokorttia ikäpoikkeusluvalla?

Ajokortti 17 vuotiaana

Sinun täytyy tehdä valinta jatkaaksesi

Seuraava

Oletko ennen ajanut autoa?

Sinun täytyy tehdä valinta jatkaaksesi

Seuraava

Miten hyvin osaat liikennesäännöt?

Sinun täytyy tehdä valinta jatkaaksesi

Seuraava

Miten nopeasti opit uusia asioita?

Sinun täytyy tehdä valinta jatkaaksesi

Seuraava

Jännittääkö ajaminen sinua?

Sinun täytyy tehdä valinta jatkaaksesi

Seuraava

Simulaattoriopetus

Haluatko yhdistää ajamisen opetteluun simulaattoriopetusta jolloin pystyt myös samalla suorittamaan ajokortin mahdollisimman edullisesti hyödyntäen simulaattoriajotunteja?

Haluan hyödyntää simulaattoria.

Haluan hyödyntää simulaattoria.

Ajan ennemmin oikealla autolla.

Sinun täytyy tehdä valinta jatkaaksesi

Seuraava

AjoWeppi-sovellus

Arvo 59€ (kuuluu jokaiseen ajotuntipakettiin)Saat käyttöösi koko kurssin ajaksi oman AjoWeppi-tunnuksen. Tämän tunnuksen avulla hoidat kaikki käytännön paperiasiat helposti ja näppärästi. Pystyt selvittämään myös kokoajan missä vaiheessa olet ajokortin suorittamistasi menossa. AjoWeppi-sovellukseen on rakennettu sinulle kaikki ajotunneilla opeteltavat asiat oikeeseen järjestykseen, jolloin sinun on helppo seurata ajotaitosi edistymistä. AjoWeppi sovelluksesta löydät myös oppilaille tehtyjä opetusviedoita, sekä tarkempia tietoja ajotunneilla opeteltavista asioista.

Sinun täytyy tehdä valinta jatkaaksesi

Seuraava

Riskikurssi

Haluatko riskikoulutuksen rataopetuksen oikealla autolla?

Simulaattorilla 0€

Oikealla autolla 99€

Sinun täytyy tehdä valinta jatkaaksesi

Seuraava

ItseopiskelumateriaalitSähköinen oppimateriaali sallii opiskelun missä ja milloin tahansa. Oppikirja on monipuolinen ja perusteellinen paketti, joka motivoi oppimaan aivan uudella tavalla. Materiaali sisältää paljon kuva-, video- ja animaatiomateriaalia.


Netreeni-teoriakoeharjoitteluohjelmisto sisältää tilannekysymysharjoituksia, luokkakohtaisia kysymyksiä, videotehtäviä ja liikennemerkkiharjoituksia. Ohjelmalla on myös mahdollista harjoitella varsinaista Trafin teoriakoetta varten, harjoitus on ulkoasultaan, toiminnoiltaan ja kuvamateriaaliltaan oikeata teoriakoetta vastaava. Kuvat ovat animoituja, harjoituksen kesto on 30 minuuttia, mutta kello on mahdollista kytkeä pois päältä. Tilannekysymysharjoituksissa sinulle esitetään oikeita valokuvia liikenteestä. Kuvissa sinut asetetaan auton kuljettajan paikalle ja samalla esitetään väittämä, johon sinun tulee vastata parhaan tietosi mukaan. Voit harjoitella erikseen myös pelkkiä luokkakohtaisia monivalintakysymyksiä. Kysymyssarjoja on useita ja kysymykset esitetään aina satunnaisessa järjestyksessä. Kullekin korttiluokalle on olemassa omat kysymyssarjansa. Harjoitusohjelmalla on lisäksi mahdollista opetella ja harjaannuttaa liikennemerkkien tunnistamista.


Tähän pakettiin on koottu sinulle erilaisia monivalinta kysymyksiä, aina auton käsittelystä, itsenäiseen ajamiseen saakka. Jokaisen osion lopussa on aina tasokoe, jonka avulla pystyt varmistamaan jokaisen tietyn osa-alueen taitotason. Nykyisin kun henkilöautokortin suorittamiseen ei kuulu enää pakollista live teoriaopiskelua, tämä tehtäväpaketti on suunniteltu tukemaan oppilaan itseopiskelua ,oikeaan tahtiin alkaen helpoista asioista edeten haastavampiin asioihin. Suosittelen ehdottomasti myös aktivoimaan sähköisen oppikirjan tämän oppimisympäristön tueksi. Tehtävät on rakennettu niin, että pystyt yhdellä napin painalluksella etsimään tiedon oppikirjasta, joka kulkee kokoajan tehtävien mukana oppimisen eri osa-alueissa. Käymällä läpi nämä 5-tasokokeen tehtävät ja videot, parannat teoriakokeen läpäisyä huomattavasti heti ensimmäisellä yrittämällä ja helpotat ajotunneilla harjoiteltavia asioita käytännössä.

Itseopiskelumateriaali paketti
Sisältää oppimisympäristön, teoriakoe harjoitteluohjelman ja kirjan

Osta koko itseopiskelu teoriapaketti ja saat kaupan päälle 29€ arvoisen kurssin, jossa olen tukenasi koko kurssin ajan. Tällä kurssilla helpotan sinua edistymään materiaalien parissa ja kerron mitkä tehtävistä ja videoista on erityisen tärkeitä oppimisesi ja teoriakokeen läpäisyn kanssa. 

Ostamalla koko itseopiskelumateriaali paketin, saat myös bonuksena AJOLINJAT + AJOUVUOROT verkkokurssin. Tällä kurssilla kerron sinulle mahdollisimman selkeästi kaikki tilanteet liittyen ajolinjoihin ja ajovuoroihin. (arvo 29€)

Näin läpäiset ajokokeen verkkokurssi (arvo 39€). Ostamalla koko itseopiskelumateriaali paketin, saat käyttöösi myös Näin läpäiset ajokokeen verkkokurssin. Tällä kurssilla opetan ja kerron sinulle tyypillisimpiä virheitä, joita oppilaat ajokokeessa tekevät. Parannat ja helpotat omaa ajokokeen läpäisyä ja saat ajokortin nopeammin ja edullisemmin.

Sinun täytyy tehdä valinta jatkaaksesi

Seuraava

Aikataulu

Kuinka nopeasti haluat suorittaa ajokortin?


Sinun täytyy tehdä valinta jatkaaksesi

Seuraava

Suosituksemme

Vastaustesi perusteella

Ajotuntipaketti 2. - 1450€ (15h autolla + 2h simulaattorilla)


Tässä ajotuntipaketissa saat käyttöösi useamman ajotunnin eri ajamisen osa-alueiden harjoitteluun. Tämän paketin avulla saat ajamisen loppuvaiheeseen muutaman ajotunnin lisää, joilla harjoitellaan haastavien liikennetilanteiden harjoittelua ja valmistaudutaan ajokokeen suorittamista. Ajoneuvon käsittelyyn ja perus liikennetilanteiden harjoitteluun on varattu myös muutama ajotunti enemmän, verrattuna ykköspakettiin.


Valitsemalla tämän ajotuntipaketin, parannat ajokokeesi läpäisyä ja säästät turhissa ajokokeen hylkäyskustannuksissa. Tämä paketti sisältää myös ajoweppi-sovelluksen (arvo 59€) ja näin läpäiset ajokokeen verkkokurssin (arvo 39€)


Jos oppilaalla ei ole aikaisempaa kokemusta ajamisesta, tämä paketti on meidän suosituin ja keskiverrollisesti oppilaat joilla ei ole paljon aikaisempaa okemusta, ajavat ajotunteja noin 14h - 16h, ennen ajokokeen läpäisyä.


Halutessasi voit myös vaihtaa toiseen pakettiin alapuolella olevasta pudotusvalikosta.

Ajotuntipaketti 1. - 1250€ (12h autolla + 2h simulaattorilla) 


Nyt kun sinulla on aikaisempaa ajokokemusta auton käsittelystä ja ajamisesta liikenteessä, sinun kannattaa valita tämä paketti. Tässä paketissa simulaattoriopetus on vedetty mahdollisimman minimiin ja paketti sisältääkin pelkästään simulaattoriajotunnit pimeänajo + liukkaankelin ajo.


Tässä ajotuntipaketissa auton käsittelylle ei ole varattu hirvestä aikaa, vaan paketin ajotunnit ajetaan pääsääntöisesti liikenteessä. Liikenneajotunneilla keskitytään eri ajamisen osa-alueiden harjoitteluun. Tämän paketin avulla saat hyödynnettyä omaa aikaisempaa osaamistasi ajamisesta ja saatkin ajokortin edullisesti.


Jos sinulla on aikaisempaa ajokokemusta auton käsittelystä ja ajamisesta liikenteessä, tämä paketti on keskiverrollisesti se määrä mitä tarvitset opetusta ennen ajokokeen läpäisyä.


Tämä ajotuntipaketti sisältää myös ajoweppi-sovelluksen (arvo 59€) ja näin läpäiset ajokokeen verkkokurssin (arvo 39€).


Halutessasi voit myös vaihtaa toiseen pakettiin alapuolella olevasta pudotusvalikosta.

Ajotuntipaketti 3. - 1820€ (20h autolla + 2h simulaattorilla)


Tässä ajotuntipaketissa saat käyttöösi useamman ajotunnin eri ajamisen osa-alueiden harjoitteluun. Ajoneuvon käsittelyyn ja perus liikennetilanteiden harjoitteluun on varattu sinulle useampi ajotunti enemmän aikaa ja resursseja verrattuna muihin paketteihin.


Valitsemalla tämän ajotuntipaketin, parannat ajokokeesi läpäisyä huomattavasti ja säästät turhissa ajokokeen hylkäys kustannuksissa. Tämä paketti sisältää myös kaikki itseopiskelumateriaalit (arvo 75€) + kaikki bonusmateriaalikurssit (arvo 68€) + pakettiin on laskettu jo valmiiksi sinulle 70e edestä rahallista etua.

Kun haluat kehittää ajotaitosi varmalle tasolle, valitse tämä paketti ja hyödynnä huima kokonaisetusi 272€.


Halutessasi voit myös vaihtaa toiseen pakettiin alapuolella olevasta pudotusvalikosta.


Simulaattoripaketti 950€ (7h autolla + 7h simulaattorilla)


Simulaattoripaketin avulla pääset tutustumaan auton käsittelyyn rauhallisessa ympäristössä. Simulaattori ohjaa sinua harjoittelemaan täysin samoja asioita mitä harjoittelet opettajan kanssa ensimmäisillä ajotunneilla käsittelykentällä.


5h simulaattoriajotunnin jälkeen osaat lähteä autolla liikkeelle, osaat mäkilähdöt, osaat vaihtaa vaihteita ja auton ohjaaminen helpottuu huomattavasti. 2 viimeistä simulaattorituntia on varattu pimeän-, ja liukkaankelin harjoituksiin.


Paketti sisältää myös 7h oikealla autolla ajamista, joissa pääset harjoittelemaan liikenteessä ajamista. Varaudu, että tämä 7h autolla ei todennäköisesti tule riittämään ajokokeen läpäisyyn, joten lisäajotunteja kannattaa varata paketin päälle noin 6h - 10h.


Halutessasi voit myös vaihtaa toiseen pakettiin alapuolella olevasta pudotusvalikosta.

Simulaattoripaketti 950€ (7h autolla + 7h simulaattorilla)


Simulaattoripaketin avulla pystyt suorittamaan ajokortin mahdollisimman edullisesti. Nyt kun sinulla on jo ajotaitoa käsitellä autoa, sekä osaat jo liikennesäännöt, tämä paketti mahdollistaa sinulle ajokortin suorittamisen super edullisesti.


Simulaattoripaketin avulla pääset kertaamaan auton kästittelyyn liittyvät asiat, sekä pääset kokemaan miten henkilöautolla ajetaan liikenteessä. Simulaattorissa on erilaisia harjoituksia liittyen vilkkaassa taajama- ja maantie liikenteessä ajamiseen.5h simulaattoriajotunnin jälkeen osaat auton perushallinnan, sekä saat vähän tuntumaan miltä liikenteessä ajaminen tuntuu. 2 viimeistä simulaattorituntia on varattu pimeän-, ja liukkaankelin harjoituksiin.Paketti sisältää myös 7h oikealla autolla ajamista, joilla pääset harjoittelemaan liikenteessä ajamista. Varaudu, että tämä 7h autolla ei välttämättä ihan tule riittämään ajokokeen läpäisyyn, joten lisäajotunteja kannattaa varata paketin päälle noin 3h - 4h. Mutta, jos sinulla on jo hyvä pohja auton käsittelystä ja liikenteessä ajamisesta, tämä simulaattoripaketti on oiva valinta ajokortin suorittamiseen!


Halutessasi voit myös vaihtaa toiseen pakettiin alapuolella olevasta pudotusvalikosta.

Kaikki maksut pitää olla suoritettuna ennen ajokokeeseen menoa.

Yhteensä: [total]

[item-299_price] €/kk
+Korko 9,9%, kulut 3,95€/kk avausmaksu 35€*
*Arvio rahoituksen kustannuksista, tarkemmat tiedot saat rahoitusta hakiessasi.Yhteensä: [total]

[item-300_price] /kk
Kulut 0 € ja korko 0%

Yhteensä: [total]

Viranomaiskulut eivät sisälly hintaan
Viranomaiskulut maksat suoraan AjoVarmalle. Ajokorttihakemus kustantaa 22€ netissä tehtynä, muuten 37€, teoriakoe 37€ ja ajokoe 93€.

Sinun täytyy tehdä valinta jatkaaksesi

Seuraava

Anna AjoMestan suositella sinulle parasta ajotuntipakettia!

Täytä tämä pieni kysely ja selvitä mikä ajotuntipaketti on paras juuri sinulle. Kysely ei sido sinua mihinkään.

Sinun täytyy tehdä valinta jatkaaksesi

Seuraava

AjoWeppi-sovellus käyttöösi koko kurssin ajaksi 0€ (arvo 59€)

AjoMesta Nuutisen kehittämä sovellus helpottamaan henkilöautokortin suorittamista! Seuraa ja tarkkaile oppimistasi ja läpäise ajokoe heti ensimmäisellä yrittämällä.


Sinun täytyy tehdä valinta jatkaaksesi

Seuraava

Tallenna vastauksesi ja lähetä raportti sähköpostiisi

Yhteenvedon lähettäminen ei sido sinua mihinkään, eikä siitä koidu sinulle kustannuksia.

Asteikolla 1-10, 1=En ole yhtään kiinnostunut, 10=Olen erittäin kiinnostunut.

Summary

SelostusTiedotMääräHinta
Alennus :
Yhteensä :

Rekisteriseloste

Meille, eli
Autokoulu AjoMesta Nuutinen Ky (y: 0657338-7), muodostuu henkilörekisteri
palvelumme tilanneista käyttäjistä.


Ylläpidämme rekisteriä itse

Hoidamme
itse rekisterin ylläpidon. Voit tulla katsomaan tietojasi paikan päälle tai
pyytää tietojasi nähtäväksi sähköpostilla:

Yritys:
Autokoulu AjoMesta Nuutinen Ky
Vastuuhenkilö: Henri Nuutinen
Sähköposti: ajomesta@nuutinen.fi
Käyntiosoite: Koskikatu 17, 80100 Joensuu

 

Rekisterimme
sijaitsee serverillämme Suomessa

Henkilörekisterimme
sijaitsee fyysisesti samalla suomalaisella serverillä, jolla myös tämä palvelu
sijaitsee.

Serveriämme
ylläpitää https://www.bittiguru.fi/

 

Kaikki
tiedot ovat ainoastaan meidän käytössä

Emme siirrä
henkilötietoja EU:n ulkopuolelle tai yhdellekään markkinoijalle tai
satunnaiselle kysyjälle.

Kuitenkin
jos poliisi tai muun viranomainen haluaa nähdä henkilörekisterin, annamme
tarvittavat tiedot heidän käyttöönsä.

 

Käytämme tietoja Palvelumme
tuottamiseen ja yhteydenpitoon

Emme käytä
henkilötietoja mihinkään hämärään toimintaan – ainoastaan Palvelumme
tuottamiseen ja yhteydenpitoon tilaajien kanssa.

 

Rekisterissä on tallessa henkilötietoja

Rekisteriimme
on tallennettuna tilauksen yhteydessä kerätty etunimi, sukunimi,
sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä osoitetiedot.

Emme kerää
maksuliikenteeseen liittyviä tietoja
Sivustomme on rakennettu sillä tavalla, että me emme käsittele lainkaan
maksuliikenteeseen liittyviä tietoja.

Maksuliikenteen
tietoturvasta vastaa kotimainen Checkout Finland Oy, joka on osa OP konsernia.
Voimme halutessasi poistaa tietosi rekisteristä
On kuitenkin tärkeä ymmärtää, että mikäli poistamme sähköpostiosoitteesi
rekisteristä, Palvelumme käyttö katkeaa.

 

Suojaamme
tiedot ja pidämme ne turvassa

Serverimme
sijaitsee tiloissa, jonne on rajatut kulkuoikeudet. Tämän lisäksi rekisteriä
pääsee tarkastelemaan etänä ainoastaan tunnuksilla, jotka ovat ainoastaan
muutaman henkilön tiedossa.

 
Ystävällisin
terveisin,

Autokoulu AjoMesta Nuutinen Ky
Henri Nuutinen

Lähetä yhteenveto sähköpostiini

Ajo-opetus Simulaattoripainotteisesti

Henkilöautokortti

Simulaattoripaketti

950€

+viranomaiskulut 165€

  • 5 h autolla
  • 5 h ajo-opetusta simulaattorilla (liikealusta)
  • Riskikoulutus 4h teoria + 2h autolla + 2h simulaattorilla (pimeä ja liukasajo)
  • Auton käyttö ajokokeessa

EAS (44,90 €) ja oppimateriaalit (alk 29€) ostettavissa erikseen.

Haluatko maksaa autokoulusi erissä?

Kuukausilyhennys: € / kk

Riskittömästi auton rattiin ilman jännitystä

Henkilöautokortin suorittaminen simulaattoripainotteisesti sopii sinulle jos jännität autolla ajamista, haluat koulutuksen edullisesti, haluat ajokortin nopeasti ja olet motivoitunut oppimaan uutta.

Simulaattorilla voit turvallisesti opetalla kaikki liikenteessä vaadittavat taidot auton peruskäsittelystä, haastavempiin keliolosuhteisiin ja vaaratilanteisiin.

Ilmoittaudu kurssille nyt ja päätä myöhemmin olimmeko luottamuksesi arvoinen. Jos olet ensimmäinen joka ei tykkää opetuksestamme, voit keskeyttää autokoulusi vielä kahden ensimmäisen ajotunnin jälkeen ja palautamme rahasi.

Meillä hankit ajokortin täysin riskittä.

Mitä kaikkea simulaattorilla voi harjoitella?

Auton halintalaitteet

Opit käyttämään kaikkia auton hallintalaitteita ennen oikeaan autoon siirtymistä.

Auton peruskäsittely

Harjoittelet liikkellelähtöä, ryömittämistä, ohjaamista ja vaihtamista.

Haastavampi käsittely

Auton hätäjarrutus, peruuttaminen, pysäköiminen ja mäkilähdöt.

Ajaminen risteyksissä

Risteyksien tunnistaminen ja väistämissäännöt. Tasa-arvoisia, eriarvioisia ja liikennevaloja.

Ajaminen kaupungissa

Kaupungissa ajaminen, kaistanvaihto, kevyt liikenne, opasteiden mukaan ajaminen.

Maantiellä ajaminen

Liittyminen maantielle, maantiellä ajaminen, sekä maantieltä poistuminen.

Pimeällä ajaminen

Valojen oikeaoppinen käyttö erilaisissa tilanteissa. Ohittaminen ja pimeällä ajamisen vaaratilanteet.

Vaikeat keliolosuhteet

Hätäjarrutuksen tekeminen, hätäjarrutus liukkaalla, sekä hätäjarrutus ja väistäminen. Vesiliirrossa ajaminen, sekä taajama- ja maantieajon vaaratilanteet.

Liikenteen vaaratilanteet

Yllättävät tilanteet taajama- ja maantiellä ajettaessa. Olosuhteiden merkitys ja tilanteiden ennakointi.

Autokoulu AjoMesta Joensuu Simulator Center
Autokoulu Joensuu drive simulaattori

 Drive! -ajosimulaattori

Simulaattori toimii kiinteällä alustalla, jossa penkissä on liikettä simuloiva tärinä.

Drive! on uusi suomalainen ajosimulaattori ajo-opetukseen. Drive!- ajosimulaattorilla pääset harjoittelemaan upeissa 3D-ympäristössä pimeällä ajamista, sekä liukkaalla kelillä ajamista. Harjoitukset on tehty vastaamaan oikeita olosuhteita ja tilanteita. Koe vaikeat olosuhteet turvallisesti upealla Drive! ajosimulaattorillamme opettajan ohjeistuksella.

Ajokortti simulaattorilla joensuu

Simumak Simescar Silver

Simulaattori toimii liikealustalla, joka reagoi auton ja ratin liikkeisiin.

Simumak Simescar Silver, kahden akselin kääntyvällä liikealustalla. Ajosimulaattorissa tunnet auton kiihdytykset, jarrutukset, sekä kurvit kuten oikeassa autossa. Liikealusta takaa käyttäjälleen mahdollisimman realistisen ajotuntuman. Tunne auton liikkeet lumella, jäällä, sekä pimeällä maantiellä. Simumak silver simulaattorissa on lukuisia erilaisia säätö mahdollisuuksia auton, olosuhteiden ja tienpinnan muuttamiseen, juuri sinun tarpeidesi mukaan!

4 Mahtavaa syytä valita simulaattori!

1. Simulaattorin hyödyt auton käsittelyyn

Autolla ajamisen tärkein perustekijä on vankka auton käsittelytaito, ilman sitä ajamisesi ei onnistu. Simulaattori ei pelkästään opeta sinulle miten autoa ajetaan, vaan kouluttaa sinut käskyttämään autoa juuri niinkuin itse haluat! Ei enää tilanteita joissa auto on kuljettaja ja sinä matkustaja! Simulaattori on loistava oppimismuoto kaikkiin autolla ajamisen peruskäsittely tilanteisiin. Harjoitteina mm. kytkimen tarkka käyttäminen, vaihteiden oikeaoppinen vaihtaminen, mäkilähtöjen tekeminen jyrkästä mäestä, sekä auton hallintalaitteiden oikeaoppinen käyttäminen erilaisissa tilanteissa aina auton tarkasta pysäköimisestä, reippautta vaativiin ajotilanteisiin.

2. Simulaattorin avulla nopeammin liikenteeseen

Simulaattorilla ajamisen jälkeen pystyt ajamaan autolla helposti ja oikein risteyksissä. Ei ole väliä minkälainen risteys on kyseessä, simulaattorilla harjoittelet ajamista aina turvallisesti ja stressittömästi. Risteykset on liikenteessä ajamisen yksi tärkeimmistä asioista, jotka sinun pitää osata, simulaattori on tähän asiaan mahtava oppimismuoto. Opit miten tunnistat risteykset, miten lähestyä risteyksiä ja miten ratkaista oikeat ajovuorot vain muutamassa sekunnissa. Oikealla autolla ajaminen helpottuu huomattavasti, kun sinun ei tarvitse laittaa kaikkea energiaa auton käsittelyyn ja liikenteen seuraamiseen. Simulaattorikoulutus on käytäntöön perustuvaa harjoittelua, joten jos sinun oppimismuotosi on enemmänkin teoriaan painottuva, simulaattorikoulutus ei ole tarkoitettu sinulle.

3. Simulaattorilla turvallisesti maantienopeuksiin

Autolla ajaminen maantiellä on kaikkein vaarallisinta suurten nopeuksien vuoksi. Simulaattorin avulla pääset kokemaan maantielle liittymisen, maantiellä ajamisen sekä opasteiden mukaan suunnistamisen ja maantieltä poistumisen oikein ja turvallisesti. Kun ajat ensimmäisiä kertoja maantienopeuksia oikealla autolla, osaat jo ottaa huomioon maantiellä ajamisen tärkeimmät asiat ja pystyt keskittymään ajamiseen helpommin ja nopeammin. Osaat käyttää auton isoimpia vaihteita, kiihdyttää vauhtia reippaasti lähelle tavoite nopeutta ja hallitset pitämään oikean ajolinjan katseesi avulla oikeassa paikassa ja tilanteessa.

4. Tältä oppilaasta tuntuu ensimmäisellä ajotunnilla auton ratissa

Pääsin testaamaan appiukkoni traktoria, jota hän käyttää metsätöissä. Hän esitteli minulle hallintalaitteet, joilla nosturia käytetään ja minä katselin innoissani vierestä. Yhtäkkiä hän laskeutui ohjaamosta alas ja tokaisi “Sitten sinun vuorosi, nostappas pari tukkia kyytiin”. Kun traktori hyrskähti käyntiin, olin jo tyystin unohtanut kaiken mitä hän oli minulle juuri viimeiset 10 minuuttia neuvonut. Yhtäkkiä minulla oli tuhansien kilojen voima käsissäni ja kurkottelinkin jo kohti ensimmäistä koivutukkiani. Vaikka yritin kokoajan käyttää hallintalaitteita mahdollisimman rauhallisesti, yhtäkkiä iso koivutukki lähtikin tulemaan suoraan kohti ohjaamoani ja onneksi älysin irrottaa käteni kaikista ohjauslaitteista, jottei tukki tullut suoraan tuulilasista läpi!
Sillä hetkellä älysin, että juurikin tältähän oppilaasta tuntuu ensimmäisellä ajotunnilla auton ratissa, kun auto karkaa käsistä holtittomasti suoraan kohti parkkipaikan pysäköityjä autoja. Tämän kokemuksen myötä, kiinnostuin todenteolla simulaattori koulutuksen tuomista eduista ja hyödyistä. “Harjoitella täysin riskittä ja rennosti juuri niitä asioita joita oikealla autolla ajaminen vaatii” Investoin autokoulullemme ajosimulaattorin, joka maksoi saman verran kuin oikea henkilöauto ja olen todella ylpeä kun pystyn tarjoamaan tämän mahdollisuuden juuri sinulle!
Tarjoan tämän edun sinulle jolla nopeutat oppimistasi, eikä sinun tarvitse tehdä samoja virheitä kuin kaikkien muiden. Älä mieti tätä väärin, sinun pitää laittaa ajamisen oppimiseen edelleen rutkasti energiaa ja toistoja, koska toistojen määrä on avain onnistumiseen. Simulaattorilla kuitenkin harjoittelet edullisesti ja turvallisesti, josta normaalisti opettajan kanssa maksaisit kolminkertaisen hinnan.

Asiakkaidemme kokemuksia simulaattorikoulutuksesta

Mukavinta oli uusien asioiden oppiminen ja autoilu maailmaan tutustuminen virtuaalisessa muodossa. Opin simulaattorilla myös paljon auton käsittelystä, ennen oikeaan autoon siirtymistä. Simulaattori opetti myös paljon liikenteessä ajamisesta. Ajomestan simu center on loistava paikka harjoitella auton käsittelyä ja ajamista erilaisten tehtävien avulla.

Niki Heikkonen
Henkilöautokortti

“Mukavaa oli kun sai kokeilla aluksi pelkästään miten vaihteita vaihdetaan ja mäkilähdöt yms. Minulla ei ollut yhtään kokemusta, niin oli kiva että sai kokeilla kaikkea ja ajaa liikenteessä ilman, että auto olisi hajonnut tai kukaan olisi loukkaantunut.”

Hanna Muikku
Henkilöautokortti

“Mukavinta oli kun sai testata niitä ajovirheitä mitä oikealla autolla ei voi tehdä. Simulla oli myös helppo harjoitella haastavaa mäkilähtöä. Simu Centerissä ajotunnit sai varattua helposti ja oman aikataulun mukaisesti!”

Atte Maho
Henkilöautokortti

Varmista ajokokeen läpäisy ensimmäisellä yrittämällä!

Suorita ajokortti nopeammin ja helpommin, sekä säästä samalla satoja euroja

Päätä ja suunnittele haluatko ajokortin 1kk, 2kk vai 3kk aikana. Me AjoMestalla olemme kehittäneet tähän täysin uuden ja ainutlaatuisen ratkaisun. Tätä palvelua et saa käyttöösi mistään muualta!

Hyödynnä ajotuntipaketit ja säästä rahaa!

Voit ottaa ajotunteja myös yksitellen 85€/h.

3 Ajotunnin paketti

Hinta 240 € (255 €)

Säästö 5 %.

4 ajotunnin paketti

Hinta 315 € (340 €)

Säästö 7,5 %.

6 ajotunnin paketti

Hinta 460 € (510 €)

Säästö 10 %.

Liity yli 7000 tyytyväisen asiakkaamme joukkoon!

Ajokortti Simulaattorilla Joensuu
0
    0
    Sinun ostoskori
    Ostoskorisi on tyhjäPalaa kauppaan